24 Ağustos 2012 Cuma

sevgili makyajseverler !

Makyaja gönül vermişler, saçımı , tarzımı değiştirmek istiyorum ama aklımda bir fikir yok diyenler işte tam size göre bir site.  www.taaz.com 

şimdi efendim bu site o kadar muhteşem ki benim yeni saç modelimi ve wishlistimi oluşturdu. şimdi bu siteye giriyoruz , başlığın hemen altında start your makeover çarkını görüyoruz ve oraya tıklıyoruz. İsterseniz - ki bence istemelisiniz- fotoğrafınızı yüklüyorsunuz. Fotoğrafınızı adımları takip ederek tanımlatıyorsunuz.
 Sitemizin çok ulvi bir amacı var ; size birçok markayı kendi yüzünüzde deneme şansı vermek. fondöteni ,ruju istediğiniz markadan seçip deneyebiliyorsunuz. high end markalar olduğu gibi kolaylıkla ulaşılabilecek drugstore markalar da var. Benim en beğendiğim özellik ise ünlülerin saçını birebir saç görüntüsünde kendinizde deneyebilmeniz. Site yabancı ve güvenilir. Bir senedir başıma bir şey gelmedi . dikkat etmeniz gereken noktalar fotoğrafınızın ordaki modellere benzemesine dikkat edin saçınız toplu yüzünüz açık , ışığınız düzgün olsun. isterseniz private seçeneğini işaretleyip fotoğrafları sizin dışında birinin görmesini engelleyebilirsiniz. Bu arada kendi fotoğrafınızı koymaktan çekinirseniz kendinize yakın bir model seçip onun üzerinde de deneyebilirsiniz. Bazı ünlülerin tarzını komple kopyalayıp merakınızı da giderebilirsiniz. özellikle bir sürü seçenek içinden göz tipinize uygun olan eyeliner modellerini ve değişik dumanlı göz makyajı tarzlarını denemenizi tavsiye ederim .

http://www.taaz.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder